Afvoer verstopt? Wij lossen dit in no-time op.

Heeft u last van een verstopte afvoer en heeft u het zelf niet kunnen oplossen? Maak dan gebruik van de rioolspecialisten van Riooldienst Eemland. Wij beschikken over alle kennis, ervaring en middelen, om elk rioolprobleem in een handomdraai op te lossen. 

Een riool laten ontstoppen kost €110 incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen:

  • de voorrijkosten
  • het materieel
  • 0,5 uur arbeidsloon

Last van een verstopping? Neem contact op, of plan uw afspraak zelf in.

Meer informatie ontstoppen

Hieronder de meestgestelde vragen over rioolverstoppingen. Heeft u een andere vraag? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

Ons starttarief is €110 incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en 0,5 uur arbeidsloon. Dit bedrag is exclusief avond- en weekendtoeslagen. Mocht het ontstoppen langer dan een half uur duren, dan rekenen wij €27,50 voor elke 15 minuten.

Bij verstoppingen dient er achteraf direct met cash of per pin betaald te worden. 

Wij hanteren een 24/7 spoedservice in gevallen van nood. Moeten wij langskomen buiten de reguliere tijden*, dan gelden de volgende toeslagen bovenop het normale tarief:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

* Onze reguliere tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur.

Wij doen ons best om dezelfde dag nog langs te komen. Lukt dat niet, dan zijn we er de volgende dag.

Veerapparatuur:
Voor het ontstoppen van de kleinere diameters afvoeren, maken we gebruik van verenmachines met diverse reinigingskoppen die de wanden schoon schrapen. Daarna wordt het materiaal weggespoeld richting het hoofdriool, waarna uw afvoer weer optimaal werkt.

Hogedrukapparatuur:
Voor het ontstoppen van de grotere diameters, maken we gebruik van een hogedrukunit met verschillende reinigingskoppen die de wanden schoonspuiten en het materiaal afvoeren naar het hoofdriool.

Voor verstoppingen zijn wij werkzaam in de regio Eemland. Door onze centrale ligging kunnen wij altijd snel ter plekke zijn. U kunt ons in de volgende regio’s inschakelen.

AmersfoortHuizen
BaarnHilversum
BilthovenHoevelaken
BlaricumLaren
BunschotenLeusden
BussumNaarden
De BiltNijkerk
EemnesPutten
ErmeloSoest
HarderwijkWoudenberg

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor problemen in een rioolafvoer. Met periodiek onderhoud zorgen we dat uw afvoeren regelmatig worden gecontroleerd op vroegtijdige problemen en zullen deze gereinigd worden.

Op deze manier houden we uw riool schoon en kunnen we eventuele problemen vroegtijdig oplossen. Dit wordt aangeraden voor bijvoorbeeld bedrijven in de productiesector of bij appartementen. Meer weten over periodiek onderhoud? Neem contact op.

Onze monteurs

Bij Riooldienst Eemland bent u garant van gecertificeerde, betrouwbare en vakkundige monteurs.

Robert

Henk

Eric

Jeroen