Last van een permanente rioollucht?

Heeft u last heeft van een continue rioollucht of een terugkomende verstopping? Dan zit er waarschijnlijk een probleem in het riool. Wij kunnen het probleem lokaliseren met rookdetectie of camera inspectie en het daarna vakkundig oplossen. Het voordeel van deze technieken:

  • we hoeven niks open te breken
  • we houden de kosten laag
  • het werkt snel

Wilt u het rioolprobleem vandaag nog laten oplossen?

Zo werkt riool inspectie:

Rookdetectie: Een beproefde methode om kleine lekkages te vinden, is het toepassen van rookdetectie. Met behulp van een rookgenerator blazen we rook in de leiding. In het geval van open verbindingen of scheurtjes zal op die locatie de rook zichtbaar worden.

Het uitvoeren van rookdetectie vereist vakmanschap, zeker omdat rioleringen zich meestal ondergronds bevinden, of op ander moeilijk bereikbare locaties, zoals in muren.

Camera inspectie: Een andere techniek om het problemen in uw riool te traceren, is het uitvoeren van een camera-inspectie. Hierbij wordt een mobiel camerasysteem door uw riool heen geleidt, terwijl er video-opnames en foto’s worden gemaakt. Op deze manier kunnen we verstoppingen, schades of verzakkingen in uw riool snel en efficient in kaart brengen.

Onze monteurs

Bij Riooldienst Eemland bent u garant van gecertificeerde, betrouwbare en vakkundige specialisten.

Robert

Henk

Eric

Jeroen