Klantwaardering:
gebaseerd op ( 125 reviews)
js_loader

Bij ons staat de klant écht centraal

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en doen er alles aan om elke klant goed te helpen. Wilt u ook uw ervaring delen? Klik op de button hieronder

storingen werden in overleg professioneel uitgevoerd
Fijne ervaring, snel deskundig geholpen.Vriendelijk en betaalbaar.Heel blij mee.
Duidelijke uitleg met beelden van het probleem. Aardige medewerker. Helaas kon het probleem niet direct verholpen worden door een achterliggend groter probleem in de straat.
Punctueel, op tijd en effectief. Vriendelijke en voorkomende monteur. Zeer positieve ervaring.
Snelle en klant vriendelijke service. Met 2 uur was ons probleem verholpen.Top!!!
Top bedrijf! Snel geholpen, denken mee en werken hard👍
Perfecte service. Super aardige man met een goede machine. Hij legde uit wat hij deed en van te voren was de prijs afgesproken, dus daarover ook geen misverstand. En de gootsteen loopt weer supergoed door. Dank!
Erg fijne service. Goede controle na oplossing van verstopping en schoonmaken.
Enorm fijne service! De heren wisten meteen waar het probleem zat en hebben de klus professioneel en snel geklaard. Daarnaast ook hele vriendelijke en gezellige heren, en nog coulant ook! Ze hebben namelijk zelfs de wasmachine voor me teruggezet!
Super snel, goed en vriendelijk geholpen. En ook nog enorm gelachen.
Goed werk geleverd ,en een fijne monteur .
Snelle en correcte service. eergisteren gebeld, afspraak gemaakt voor Donderdag. Verstopping momenteel verholpen, maar er moet een stuk pvc buis vervangen worden. Jongens hebben goed en snel gewerkt.👍👍👍👍
Weer perfect en supersnel geholpen, nog net voor de kerstborrel 🙂
Snel contact en zoals afgesproken volgende morgen snel ter plekke. Goede service, bedankt!
Vriendelijk en professioneel geholpen tegen een schappelijke prijs. Zeer tevreden.
Aanwezig binnen tijd frame ,aardig en bekwam personeel.probleem gelijk herkend en opgelost .vakmensen .
In de ochtend gebeld en twee uur later stond Eric al op de stoep. Probleem snel gevonden en opgelost. Superblij met de snelle en vriendelijke service.
snelle en correcte service. gister gebeld, volgende dag stonden ze er al. Moesten nog graven om de put te komen. Daarna alles weer gedicht en bestraat. niets anders dan lof
Super goed bedrijf, echt een aanrader!!Duidelijk, behulpzaam, goed personeel en je komt niet onverwachts voor verassingen te staan.
Zat een verstopping in de afvoer. Kon via de regenpijp verholpen worden.Vriendelijke mensen, kwamen dezelfde dag nog.
Heb ze meerdere keren erbij gehad voor diverse verstoppingen bij verschillende klanten. Elke keer weer super goed werk geleverd! Echt een fijn bedrijf alles goed geregeld👍
Wederom een prima ervaring met Amerongen Rioolbeheer. Professioneel en snel geholpen. Ik kan ze iedereen aanbevelen
Superfijn. Goede service.
Verstopte keukenafvoer was snel verholpen. Vriendelijk bedrijf en een nette prijs. Een aanrader!
Snel en kundig nog dezelfde ochtend geholpen kunnen worden, vriendelijke communicatie.
Na een verstopte riool afvoer/put, contact gezocht met dit bedrijf.Super goed geholpen en hele goeie service. Super vlot klaar, aanrader !!
Snel, kundig en vriendelijk!
Terzake deskundige medewerker. Prettig in de bejegening. Duidelijke communicatie. Snelle reparatie. Kortom zeer tevreden.
Nette monteur die de verstopping in de afvoer snel en vakkundig heeft verholpen. Ook heeft hij goede tips gegeven om een eventuele volgende verstopping te voorkomen.
Na een week ploeteren en 40€ aan ontstoppingsmiddelen, uiteindelijk rioolbeheer verzocht het probleem op te lossen.Was met een half uurtje geregeld en alles netjes achtergelaten. Zeer aan te bevelen.
Top bedrijf raad ik zeker aan.Vanmorgen om 11 uur gebeld kwamen binnen 2 uur het probleem oplossen. Monteur Eric komt bekwaam over en heeft keurig netjes gewerkt.
Prettig contact en tips ter preventie.
Top service Erik was er binnen 2 uur en binnen 15 minuten was het geregeld.
Op tijd!! Super aardige meneer. Zorgde dat alles weer schoon was en ruimde zelfs mijn kelderkast weer in.
Wat een top service! Gebeld en binnen een uur stond er iemand voor de deur! De verstopping was snel verholpen. Heel erg fijn!
Goede en snelle diagnose van ons riool probleem. Reparatie moet nog gaan plaatsvinden, dus wordt vervolgd
De gootsteen liep niet door. Onder de vloer zijn de buizen doorgespoten en nu werkt alles weer prima. Snel aanwezig en snel hersteld!
Opgelost! Niet goed doorstromen van riool, door vakkundig verwijderen van wortels ed. Snel en betrouwbare firma!
Afvoer gereinigd door medewerker Eric. Het betreft een gresbuis die regelmatig vol zit met wortelgroei. Deze buis is niet te vervangen tenzij de hele tuin moet worden uitgegraven. Met Eric afgesproken dat ik contact opneem met de gemeente voor een nieuwe aansluiting. Zodra die is aangelegd neem ik contact op met Amerongen om ons huis daarop aan te sluiten.
Ik ben zeer tevreden: snel en vakkundig is de klus aan ons riool uitgevoerd, met een correcte factuur zonder onverwachte extra kosten.
Helder en duidelijk advies! Erg tevreden met jullie dienst!
Top bedrijf en topservice, enorme kennis en vakkundig en vriendelijk personeel.Bedankt Boys 👍👍
Zeer vakkundige mensen, erg vriendelijk en heel betrouwbaar. Wij zijn uitermate tevreden over de goede service tegen een eerlijke prijs.
Telefonisch goede informatie, over zowel basiskosten als eventuele extra kosten. Medewerker kwam mooi op tijd en dacht mee over oorzaak en gevolg en loste het probleem adequaat en relatief korte tijd op. Kosten zoals afgesproken. Factuur binnen no time binnen.
Wij hadden een verstopte keukenafvoer maar dit is snel en goed opgelost door Riooldienst Eemland. Na bellen stonden ze binnen een uur al op de stoep, want ze waren toevallig in de buurt. De monteur had het probleem snel gevonden en opgelost (de leiding onder de kruipruimte doorgespoten). Hele goede ervaring dus!
Snel en deskundig verstopte badkamer afvoer verholpen.
Waren goed bereikbaar en kon snel een afspraak maken. Erik was op tijd en heeft verstopping snel verholpen! Echt een aanrader dit bedrijf.
Goede service, vakman, aanrader!
Riool ontstopping werd snel en vakkundig verholpen. Dankjewel voor de snelle service.
1x bellen en het was geregeld. In de middag een vakkundige en gezellige monteur en probleem professioneel verholpen.
Kon heel snel een afspraak maken voor ontstoppen van afvoer badkamer wastafel. Zat ergens onder de vloer . Met electrische trekveer binnen een half uur netjes gerepareerd en conform prijsopgave. Iets later bleek het toch nog niet helemaal goed te zijn , doordat een stuk vuil weer was teruggespoeld via badafvoer. Snel tweede afspraak gemaakt onder garantie maar door flink wat te ploppen in het bad toch toch nog een prima resultaat. Afspraak dus afgezegd en in de gaten houden esamen met de Riooldienst. Ben heel tevreden.
Een verstopping in de afvoer van de keuken kon ik zelf niet verhelpen met de bekende middelen. Maandagochtend gebeld met van Amerongen en binnen een paar uur stond één van hun medewerkers voor de deur. Hij heeft de klus vriendelijk, snel en professioneel geklaard, wat tips gegeven om herhaling te voorkomen en alles schoon achtergelaten. Meer kan je absoluut niet verwachten.
Terzake kundig, professioneel, adequaat en prettige service monteurs.
Vandaag gebeld, Vandaag geholpen. Gootsteen verstopt. Keurig binnen de aangegeven tijd. Goede tips gekregen en zeer vakkundig geholpen. Hoop er nooit meer gebruik van te maken maar mocht het zo zijn..... bel ik van Amerongen
In verband met een verstopte gootsteen gebeld. Binnen korte tijd stond een specialist op de stoep. Hij verhielp het probleem in no time. Bedankt voor de snelle, vriendelijke en goede service Erik!
Op zaterdag hadden we ineens verstopping. Binnen 1,5 uur stond de loodgieter voor de deur. Heeft ons fantastisch geholpen.
Ik had een verstopping in mijn keuken. Ze antwoorden snel op mijn mail en de volgende dag kon ik er nog tussen worden gepland.Ze waren iets later dan volgens planning, maar dat is begrijpelijk want soms duurt een klus langer dan verwacht.Probleem werd snel en goed verholpen. We kregen handige tips om problemen te voorkomen in de toekomst en ze pasten de afvoer gelijk aan zodat bij een toekomstige verstopping we niet alles hoefden los te maken.Al met al een keurige service voor een prima prijs.
Zeer snel geholpen bij wc-verstopping, tegen normaal redelijk tarief.
Maandag ochtend direct om 0800 gebeld, ja meneer gaan we regelen. Uurtje later een bijzonder enthousiaste vakidioot op de stoep. Ikzeg gaan we regelen! 15 min met zen bloaspijp zo ming pijp schoon!! Ik zeg prettige dag verder en het kan even stinken binnen! Houdoe!! Geweldig!!
Goed geholpen. Na eerste inspectie bleek meer nodig, adequaat opgepakt en heldere adviezen gegeven. Vriendelijke monteurs die met je mee denken!
Binnen een half uur stonden ze zaterdagmiddag op de stoep. De verstopping was zodanig ernstig dat ze het niet direct konden verhelpen, maar maandag stonden ze direct in de ochtend klaar om de leiding te vervangen. Snel en professioneel gedaan!!
Gebeld en konden dezelfde dag nog langskomen om het probleem te verhelpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima dienstverlening!
Zeer positieve ervaring. Belde om rond 9 uur en om 10 uur stond Henk op de stoep om het probleem op te sporen. Ging zorgvuldig te werk, legde alles netjes uit en heeft het keurig opgelost.Nogmaals bedankt voor het oplossen van onze verstopping!
Door hele huis problemen met alles waar water door stroomde dus van Amerongen gebeld.Een vriendelijke meneer kwam en regelde alles, ook toen bleek dat het probleem niet bij ons lag maar in hoofdriool.Probleem opgelost we hoefde niks te doen straat weer netjes gemaakt.En gelukkig alles voor weekend geregeld waar we erg dankbaar voor zijn.Bedankt!!!
Binnen 1,5 uur nadat ik belde stonden ze al op de stoep. Ik had zelf een idee van waar de verstopping zou kunnen zitten maar een vakman weet natuurlijk wel beter en die had snel de werkelijke oorzaak boven water. Na het oplossen van de verstopping heeft hij mij voorzien van advies, de precieze locaties van de wortelgroei in de leiding buiten mijn tuin en een video opname van de leiding. Daarmee kon ik de gemeente overtuigen om de leidingen voor mijn huis te vervangen. Super geregeld!
Gebeld ivm rioolverstopping en een half uur later stond men voor de deur. Verstopping professioneel en snel verholpen. Heel erg blij mee! Dit voor een prima prijs.
Vanochtend gebeld en begin van de middag werd de gootsteen al door ze ontstopt. Aan de telefoon heel vriendelijk behandeld. Hij legde ook de prijzen netjes uit zonder verborgen kosten. De uitvoerder was ook erg vriendelijk en op verzoek legde hij ook alles uit. Hij heeft meteen een deel van de afvoer verbeterd! Zeer kundig persoon. Alles is weer netjes achter gelaten. Ik kon direct betalen en prijs viel mee en conform de prijzen die telefonisch overlegd zijn.
Monteurs altijd vriendelijk, lossen het probleem goed op, goede communicatie en altijd snel geholpen.
Super snel met het maken van een afspraak en alles grondig aangepakt. Alles werkt weer perfect en netjes achter gelaten.
Snelle reactie en professionele medewerker. Daarnaast ook vriendelijk en positief
js_loader