Klantwaardering:
gebaseerd op ( 99 reviews)
js_loader

Bij ons staat de klant écht centraal

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en doen er alles aan om elke klant goed te helpen. Wilt u ook uw ervaring delen? Klik op de button hieronder

Terzake deskundige medewerker. Prettig in de bejegening. Duidelijke communicatie. Snelle reparatie. Kortom zeer tevreden.
Nette monteur die de verstopping in de afvoer snel en vakkundig heeft verholpen. Ook heeft hij goede tips gegeven om een eventuele volgende verstopping te voorkomen.
Na een week ploeteren en 40€ aan ontstoppingsmiddelen, uiteindelijk rioolbeheer verzocht het probleem op te lossen.Was met een half uurtje geregeld en alles netjes achtergelaten. Zeer aan te bevelen.
Top bedrijf raad ik zeker aan.Vanmorgen om 11 uur gebeld kwamen binnen 2 uur het probleem oplossen. Monteur Eric komt bekwaam over en heeft keurig netjes gewerkt.
Prettig contact en tips ter preventie.
Top service Erik was er binnen 2 uur en binnen 15 minuten was het geregeld.
Op tijd!! Super aardige meneer. Zorgde dat alles weer schoon was en ruimde zelfs mijn kelderkast weer in.
Wat een top service! Gebeld en binnen een uur stond er iemand voor de deur! De verstopping was snel verholpen. Heel erg fijn!
Goede en snelle diagnose van ons riool probleem. Reparatie moet nog gaan plaatsvinden, dus wordt vervolgd
De gootsteen liep niet door. Onder de vloer zijn de buizen doorgespoten en nu werkt alles weer prima. Snel aanwezig en snel hersteld!
Opgelost! Niet goed doorstromen van riool, door vakkundig verwijderen van wortels ed. Snel en betrouwbare firma!
Afvoer gereinigd door medewerker Eric. Het betreft een gresbuis die regelmatig vol zit met wortelgroei. Deze buis is niet te vervangen tenzij de hele tuin moet worden uitgegraven. Met Eric afgesproken dat ik contact opneem met de gemeente voor een nieuwe aansluiting. Zodra die is aangelegd neem ik contact op met Amerongen om ons huis daarop aan te sluiten.
Ik ben zeer tevreden: snel en vakkundig is de klus aan ons riool uitgevoerd, met een correcte factuur zonder onverwachte extra kosten.
Helder en duidelijk advies! Erg tevreden met jullie dienst!
Top bedrijf en topservice, enorme kennis en vakkundig en vriendelijk personeel.Bedankt Boys 👍👍
Zeer vakkundige mensen, erg vriendelijk en heel betrouwbaar. Wij zijn uitermate tevreden over de goede service tegen een eerlijke prijs.
Telefonisch goede informatie, over zowel basiskosten als eventuele extra kosten. Medewerker kwam mooi op tijd en dacht mee over oorzaak en gevolg en loste het probleem adequaat en relatief korte tijd op. Kosten zoals afgesproken. Factuur binnen no time binnen.
Wij hadden een verstopte keukenafvoer maar dit is snel en goed opgelost door Riooldienst Eemland. Na bellen stonden ze binnen een uur al op de stoep, want ze waren toevallig in de buurt. De monteur had het probleem snel gevonden en opgelost (de leiding onder de kruipruimte doorgespoten). Hele goede ervaring dus!
Snel en deskundig verstopte badkamer afvoer verholpen.
Waren goed bereikbaar en kon snel een afspraak maken. Erik was op tijd en heeft verstopping snel verholpen! Echt een aanrader dit bedrijf.
Goede service, vakman, aanrader!
Riool ontstopping werd snel en vakkundig verholpen. Dankjewel voor de snelle service.
1x bellen en het was geregeld. In de middag een vakkundige en gezellige monteur en probleem professioneel verholpen.
Kon heel snel een afspraak maken voor ontstoppen van afvoer badkamer wastafel. Zat ergens onder de vloer . Met electrische trekveer binnen een half uur netjes gerepareerd en conform prijsopgave. Iets later bleek het toch nog niet helemaal goed te zijn , doordat een stuk vuil weer was teruggespoeld via badafvoer. Snel tweede afspraak gemaakt onder garantie maar door flink wat te ploppen in het bad toch toch nog een prima resultaat. Afspraak dus afgezegd en in de gaten houden esamen met de Riooldienst. Ben heel tevreden.
Een verstopping in de afvoer van de keuken kon ik zelf niet verhelpen met de bekende middelen. Maandagochtend gebeld met van Amerongen en binnen een paar uur stond één van hun medewerkers voor de deur. Hij heeft de klus vriendelijk, snel en professioneel geklaard, wat tips gegeven om herhaling te voorkomen en alles schoon achtergelaten. Meer kan je absoluut niet verwachten.
Terzake kundig, professioneel, adequaat en prettige service monteurs.
Vandaag gebeld, Vandaag geholpen. Gootsteen verstopt. Keurig binnen de aangegeven tijd. Goede tips gekregen en zeer vakkundig geholpen. Hoop er nooit meer gebruik van te maken maar mocht het zo zijn..... bel ik van Amerongen
In verband met een verstopte gootsteen gebeld. Binnen korte tijd stond een specialist op de stoep. Hij verhielp het probleem in no time. Bedankt voor de snelle, vriendelijke en goede service Erik!
Op zaterdag hadden we ineens verstopping. Binnen 1,5 uur stond de loodgieter voor de deur. Heeft ons fantastisch geholpen.
Ik had een verstopping in mijn keuken. Ze antwoorden snel op mijn mail en de volgende dag kon ik er nog tussen worden gepland.Ze waren iets later dan volgens planning, maar dat is begrijpelijk want soms duurt een klus langer dan verwacht.Probleem werd snel en goed verholpen. We kregen handige tips om problemen te voorkomen in de toekomst en ze pasten de afvoer gelijk aan zodat bij een toekomstige verstopping we niet alles hoefden los te maken.Al met al een keurige service voor een prima prijs.
Zeer snel geholpen bij wc-verstopping, tegen normaal redelijk tarief.
Maandag ochtend direct om 0800 gebeld, ja meneer gaan we regelen. Uurtje later een bijzonder enthousiaste vakidioot op de stoep. Ikzeg gaan we regelen! 15 min met zen bloaspijp zo ming pijp schoon!! Ik zeg prettige dag verder en het kan even stinken binnen! Houdoe!! Geweldig!!
Goed geholpen. Na eerste inspectie bleek meer nodig, adequaat opgepakt en heldere adviezen gegeven. Vriendelijke monteurs die met je mee denken!
Binnen een half uur stonden ze zaterdagmiddag op de stoep. De verstopping was zodanig ernstig dat ze het niet direct konden verhelpen, maar maandag stonden ze direct in de ochtend klaar om de leiding te vervangen. Snel en professioneel gedaan!!
Gebeld en konden dezelfde dag nog langskomen om het probleem te verhelpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima dienstverlening!
Zeer positieve ervaring. Belde om rond 9 uur en om 10 uur stond Henk op de stoep om het probleem op te sporen. Ging zorgvuldig te werk, legde alles netjes uit en heeft het keurig opgelost.Nogmaals bedankt voor het oplossen van onze verstopping!
Door hele huis problemen met alles waar water door stroomde dus van Amerongen gebeld.Een vriendelijke meneer kwam en regelde alles, ook toen bleek dat het probleem niet bij ons lag maar in hoofdriool.Probleem opgelost we hoefde niks te doen straat weer netjes gemaakt.En gelukkig alles voor weekend geregeld waar we erg dankbaar voor zijn.Bedankt!!!
Binnen 1,5 uur nadat ik belde stonden ze al op de stoep. Ik had zelf een idee van waar de verstopping zou kunnen zitten maar een vakman weet natuurlijk wel beter en die had snel de werkelijke oorzaak boven water. Na het oplossen van de verstopping heeft hij mij voorzien van advies, de precieze locaties van de wortelgroei in de leiding buiten mijn tuin en een video opname van de leiding. Daarmee kon ik de gemeente overtuigen om de leidingen voor mijn huis te vervangen. Super geregeld!
Gebeld ivm rioolverstopping en een half uur later stond men voor de deur. Verstopping professioneel en snel verholpen. Heel erg blij mee! Dit voor een prima prijs.
Vanochtend gebeld en begin van de middag werd de gootsteen al door ze ontstopt. Aan de telefoon heel vriendelijk behandeld. Hij legde ook de prijzen netjes uit zonder verborgen kosten. De uitvoerder was ook erg vriendelijk en op verzoek legde hij ook alles uit. Hij heeft meteen een deel van de afvoer verbeterd! Zeer kundig persoon. Alles is weer netjes achter gelaten. Ik kon direct betalen en prijs viel mee en conform de prijzen die telefonisch overlegd zijn.
Monteurs altijd vriendelijk, lossen het probleem goed op, goede communicatie en altijd snel geholpen.
Super snel met het maken van een afspraak en alles grondig aangepakt. Alles werkt weer perfect en netjes achter gelaten.
Snelle reactie en professionele medewerker. Daarnaast ook vriendelijk en positief
Snelle reactie na telefoontje en binnen een uur aanwezig. Verstopping snel verholpen door deskundige en sympathieke medewerker
Preventief de riolering van ons nieuwe huis laten checken, voordat we erin trekken. De monteur kwam netjes op tijd, was zeer correct en proactief. Alle leidingen geïnspecteerd en doorgespoeld en ook de put bij het huis uitgebreid bekeken. Geen problemen aangetroffen, maar wel met goede adviezen omtrent onderhoud gekomen. Ook de leidingen richting straat doorgemeten en geïnspecteerd. Zeer tevreden. Keurig afgewikkeld.
Snelle en hele goede service. Niet enkel ontstoppen, maar ook achterliggende probleem opgelost.
Snelle reactie op het invullen van formulier op de website, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snel ter plaatse en top service.
Eerst gebeld om een afspraak te maken. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de telefoon die mijn gegevens noteerde. De volgende dag werd ik gebeld om de afspraak te bevestigen en later op de dag nogmaals contact gehad of de afspraak vervroegd kon worden. Allemaal helder gecommuniceerd. Het probleem was ook in no time verholpen door een tweetal medewerkers met verstand van zaken. De volgende keer weer ik wie ik bel bij een verstopping/rioolproblematiek.
Na mijn telefoontje waren ze in minder dan een uur al hier! We hadden een flinke verstopping en deze hadden ze zeer snel verholpen. Personeel zeer vriendelijk en bekwaam, zowel degene aan de telefoon als de mannen die de verstopping verhielpen. Ik ben helemaal blij!
Hoofdafvoer verstopt. Op zaterdagavond direct geholpen. Goede communicatie over wanneer monteurs aanwezig kunnen zijn. In het weekend dubbel tarief wisten we niet van te voren (wel logisch natuurlijk) maar zodra er iemand “vies!” uit je kruipruimte klimt maakt het eigenlijk niet meer uit wat het kost. Respect voor wat deze mannen doen. Goed geholpen.
Bedankt voor de snelle service
in de ochtend gebeld en in de middag snel en professioneel de verstopping verholpen. Een aanrader!
Vriendelijke receptie en makkelijk een afspraak te maken! Service was mooi op tijd met een belletje van te voren dat ze er aan kwamen.Gelukkig was het probleem snel en professioneel opgelost met een korte uitleg over hoe je alles netjes kan onderhouden.
Wat een goede service zeg werken zeer netjes en snel binnen een uur probleem opgelost Inc nieuwe aansluiting van de afvoer . We bellen zeker de volgende keer weer als er een probleem is, een bedrijf om aan te raden .
Vriendelijke receptie, snelle service, meedenken en uitleg. De verstopping die we zelf niet wegkregen werd vakkundig en snel opgelost.
Goed geholpen door Amerongen Rioolbeheer, zeer vakkundig en snel opgelost!
Na een verstopping van van mijn toilet stond ik letterlijk met mijn schoenen in het water. Tja, wat doe je dan... Zelf proberen; lukte helaas niet 🙁 Toen gezocht naar een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Ik kwam uit bij Amerongen Rioolbeheer. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, ze waren binnen 30 minuten bij me thuis en 45 minuten later was het probleem opgelost. Kosten vielen hierdoor ook enorm mee :)Ik kan Amerongen eenieder aanbevelen!
Enkele maanden geleden kwamen we erachter dat ons riool niet helemaal fijn liep. De monteur die langskwam adviseerde om te kijken met een camera. Hieruit bleek dat ons riool kapot was. Ongeveer een week later werd ons riool gerepareerd. Het ging vrij vlot en ze lieten de tuin keurig achter. Ik ben erg tevreden. Volgende keer als we een verstopping hebben, bellen we ze weer. Zeker een aanrader!
Snel ter plekke, probleem goed verholpen. Vriendelijk personeel.
js_loader