Klantwaardering:
gebaseerd op ( 209 reviews)
js_loader

Bij ons staat de klant écht centraal

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en doen er alles aan om elke klant goed te helpen. Wilt u ook uw ervaring delen? Klik op de button hieronder

Eric heeft de verstopping van de afvoer prima opgelost. Professionele aanpak en betrouwbaar. Alles volgens afspraak en op tijd.
Snel en vakkundig. Vriendelijke mensen.
Goed en snel geholpen. Echt top!P
Top service, snel en vakkundig voor een eerlijke prijs. Dank hiervoor.
top geholpen vanmiddag met verstopte afvoer
Onze verstoppingen werden snel en doeltreffend opgelostHet enige minpunt was dat er veel isolatie uit de kruipruimte in de tuin en op straat kwam te liggen, dat hadden de mannen ons mogen vertellen, dan hadden we het direct opgeruimd
Geweldig, snel probleem opgelost!!!!!
Netjes en snel geholpen. Kundige nette medewerker.
Probleem van de verstopte wasmachine afvoer was snel en goed opgelost. Blij met de tips die zijn gegeven om een snelle verstopping te voorkomen. Top, zeer tevreden.
Voor afgesproken tijd aanwezig. Probleem verholpen. Alles weer netjes achtergelaten. Top gedaan!
Snelle service en Eric heeft alles goed afgehandeld
Zeer professioneel en goed bedrijf om zaken mee te doen. Ik had op zondagavond een afspraak gemaakt en maandagochtend vroeg stond de monteur al voor de deur. De monteur (uit baarn) was heel beleefd, vriendelijk werkte snel en netjes! Helemaal top!
Helaas de derde keer in 3 jaar tijd dat we een beroep hebben moeten doen op van Amerongen. Maar zoals ook de vorige keren waren ze er zeer snel om het probleem voor ons op te lossen. Er werken leuke en zeer behulpzame mensen en ik kan van Amerongen dat ook van harte aanbevelen
Goeie en snelle service! Monteur heeft alles netjes opgelost en netjes achtergelaten.
Vriendelijke medewerkers. Zij denken mee, geven advies en handelen adequaat.Een super goede service!!
Zeer snel geholpen bij een verstoppingen in de keuken!
Prima werk geleverd voor prima prijs.
Aardige jongens die snel het probleem oplossen voor een goede prijs zonder onverwachte kosten.
2x is Eric bij mij over de vloer geweest. Eerst het probleem onderzocht met een camera en toen een volgende afspraak gemaakt. De 2de keer toen Eric langs kwam is hij de hele dag geweest we hadden veel tegenslagen want het probleem was moeilijk te vinden. Veel geprobeerd en hij wilde niet weg voordat hij het had opgelost!!Kort gezegd een top bedrijf!! Als ik weer een probleem heb, bel ik ze meteen. Ook kon er snel iemand komen ik hoefde niet lang te wachten. Dankjewel Eric voor je doorzettingsvermogen!!
Geweldige service, snel gefixt!
Goede en fijne communicatie, kwamen dezelfde dag nog en hielpen ons heel goed verder. Erg blij geweest met Rioolbeheer Eemland!!
Fantastisch geholpen door Eric, S'morgens gebeld dat onze toilet was verstopt en paar uur later stonden ze op de stoep. Probleem onwijs snel en vakkundig verholpen. Erg tevreden m.b.t. de service van Amerongen Rioolbeheer.
Binnen 24 uur was Erik er, super aardige man, had aan een half woord genoeg en begreep gelijk wat het probleem was. Binnen een half uur was het opgelost wat een topservice!!
Snelle service en probleem snel verholpen
Vriendelijke nette man en werkt netjes. Mijn gootsteen werkt weer super. Bedankt Erik ik bel weer als ik ze nodig heb. Snelle service.
Snelle reactie en kundige medewerkers (Eric en Robert), heldere tarieven. Ik zocht een lokale partij in de regio Leusden en vond Amerongen Rioolbeheer BV uit Bunschoten-Spakenburg. Wij zijn goed geholpen.
Super snelle service . Ik belde om 820 en een uur later stond Erik voor de deur.Bakkie koffie en de storing doorgenomen . Duikpak aan, kruipruimte in en de verstopping opgelost. Wat een geweldige service! Onze dank is gigantisch . Owja en ook nog vreselijk gelachen , hou der van!Mochten we ooit weer iets verstopt hebben bellen wij zeker weer met van Amerongen .
verstopte gootsteen binnen een halfuurtje opgelost. Aardige lui. Snel voor elkaar.
Vriendelijk en makkelijk te bereiken, snel afspraak kunnen maken, ervaren staff
-Keurig op de juiste datum en tijdstip aanwezig-Vakbekwame mensen die weten waar ze over praten-vakkundige noodoplossing gemaakt!-riool word later volledig hersteld
Snel, vriendelijk en kundig geholpen.
Vanmorgen gebeld en binnen 2 uur waren ze ter plaatsen. Personeel dat verstand heeft van zaken en de goede aanpak neemt. Een vriendelijk personeel
Héél snel geholpen en probleem in no-time verholpen en kosten verrassend laag!
Professioneel snel geholpen.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Bij rioolproblemen aan te bevelen.
De werkzaamheden zijn naar tevredenheid gedaan: het oorzaken waardoor de gootsteen verstopt zijn, zijn verholpen.
Had verstopping is door Henk opgezocht en verholpen.Heeft gelijk inspectie gedaan om het nu de 2e keer in 2 jaar was. Blijken 2 scherpe bochten in de leidingen te zitten, gaan deze in september omleggen zodat het water soepeler weg en niet verstopt raakt
Probleem snel opgelost. Alleen jammer dat ze tijdens afspraak niet vermelden dat je direct per pin of contant moet betalen. Rekening mailen of per post sturen kan wel maar kost dan extra.
Goede, snelle en klantvriendelijke service!
Probleem werd zorgvuldig in kaart gebracht en prettige behulpzame manier van werken.
js_loader