Klantwaardering:
gebaseerd op ( 249 reviews)
js_loader

Bij ons staat de klant écht centraal

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en doen er alles aan om elke klant goed te helpen. Wilt u ook uw ervaring delen? Klik op de button hieronder

Heldere informatie op de website. Na overleg via de mail snelle afspraak kunnen maken en binnen 3 kwartier was m’n probleem (verstopte gootsteen in de keuken ) opgelost. Vriendelijke en professionele mannen. Ik had geen idee wie of wat ik moest hebben voor dit probleem, maar ben heel blij dat ik voor van Amerongen heb gekozen! Aanrader!
Snel werk, Prima dienstverlener!
Perfecte entree, uitleg en hoe de ontstopping is verlopen. Helemaal de extra checks die uitgevoerd werden dat het echt verholpen was.Met 3 kwartier was alles opgelost en alles is schoon gebleven
Wat een fijne meneer was er van morgen bij mij ,super alles opgelost,heel blij
Gebeld voor een verstopte afvoer binnen een uur waren ze er en na 3 kwartier was het opgelost prima service vriendelijke medewerker
We zijn zeer goed geholpen, en legde ons uit waar de verstopping door kwam.
Goede service, verstopping snel verholpen!
Wederom prima geholpen door Eric. Duurde langer dan gepland, maar dat kwam doordat de oorzaak toch anders bleek te zijn dan gedacht. Dit prima opgelost.
Amerongen gebeld binnen 1 uur stonden ze voor me deur. Vriendelijke gozer en met een half uurtje me verstopping van de keuken afvoer gefixed. Toppers👍
Eric is voor de tweede maal langs geweest. Erg vriendelijk en kalm.Vakkundig opgelost en het probleem uitgelegd en wat voor aanvullende reparatiewerkzaamheden er nodig zijn. Verder geen flauwekul.
Makkelijk en snel online een afspraak te maken. Probleem met verstopping in afvoer/regenpijp snel en vakkundig verholpen. Wel 15 min extra gerekend. Ik denk dat die 30 min om een probleem te bespreken en op te lossen vrij optimistisch is. Overigens vind ik de kwaliteit/prijs verhouding goed.
Super fijn en betrouwbaar bedrijf dat met kennis, kunde en humor het rioolprobleem hebben opgelost.
storingen werden in overleg professioneel uitgevoerd
Altijd vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de mensen die langskomen. Goede uitleg en werkzaamheden perfect uitgevoerd.
Denkt mee, vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader. Wij hebben onze vaste loodgieter gevonden!
Tijdens het pinksterweekend online een afspraakverzoek aangemaakt en vanochtend stond Eric voor de deur. Ons probleem was binnen een half uur opgelost. Prettige service zo!
Eindelijk: een rioolservice die gewoon betrouwbaar is. Vooraf duidelijke en geen idiote kosten, kundig en super vriendelijk persoon. Een verademing in een sector die geplaagd wordt door malafide praktijken. Zo niet Bunschoten rioolservice. Bedankt!
Erg tevreden, vakkundige en vriendelijke mensen die het probleem goed verholpen hebben. Volledig transparant over de kosten, een aanrader dus..
Snelle effectieve service, eerlijke prijs
Uitstekende service, goed werk, vriendelijke monteur.
Eerlijke prijs, grondige aanpak en uitleg, goede tips en een vriendelijke monteur 🙂
Super snelle reactie snelheid en goed overleg.
Probleem opgelost. Wel jammer dat monteur 40min te laat was (geen sorry) en z'n klus precies 36min duurde en ik toch dat extra kwartier moest bijbetalen. Jammer.
Goed werk geleverd ,en een fijne monteur .
Super snel, erg vriendelijk, en goede oplossing
Snel beschikbaar, aardige man, had het probleem in 10 minuten opgelost, niet duur. Zou ze zo weer bellen.
Alles had ik al geprobeerd, totdat Amrongen langs kwam! Direct mijn verstopping in de afvoer verholpen. Vriendelijke man, kundig en betaalbaar. Top geregeld.
Zeer snel geholpen bij een verstoppingen in de keuken!
Super goed georganiseerd kunnen veel bedrijven wat van leren👍
Snelle reactie en konden dezelfde ochtend al komen. Verstand van zaken, enthousiast voor hun werk en keurig opgelost (afvoerverstopping voorbij de zwanenhals, onder de grond).
Helemaal top. Geen verrassingen over de prijs. Gootsteen keuken liep niet door, maar probleem bleek groter en ze moesten in de kruipruimte. Leiding gaatje geboord, doorgespoeld en weer dicht gelijmd. Precies binnen een half uur wat het standaard tarief is. Ze werken netjes, vriendelijke gasten.
Snel, vakkundig en vriendelijk ons probleem opgelost.
Snelle service, 's morgens gebeld, in de middag probleem snel opgelost. Vriendelijke medewerker (Eric) die houdt van aanpakken!Vervelend bijkomend probleem adequaat opgepakt door dit bedrijf.
Een jarenlang terugkerend probleem is binnen 1,5 uur perfect opgelost. Vakkundig en met duidelijk plezier in het vak werden de problemen besproken en direct opgelost. En dan ook nog eens voor een hele nette prijs!Eerdere bedrijven losten de verstopping op, maar niet het probleem. Waarom ben ik niet eerder naar dit bedrijf gegaan.....
Fijn bedrijf met kundige en behulpzame specialisten. Er wordt een eerlijk oordeel gegeven, ook al blijkt het iets kleins te zijn.
Eric heeft de verstopping van de afvoer prima opgelost. Professionele aanpak en betrouwbaar. Alles volgens afspraak en op tijd.
Snel en vakkundig. Vriendelijke mensen.
Goed en snel geholpen. Echt top!P
Top service, snel en vakkundig voor een eerlijke prijs. Dank hiervoor.
js_loader